IGOR TERZIJA

FESTIVAL LAKIH NOTA U VRNJAČKOJ BANJI

Osmi po redu Festival zabavne muzike „Banja 2015″ održaće se 13. i 14. jula u Vrnjačkoj Banji, i to na centralnoj bini, u sklopu Vrnjačkog karnevala. Samo održavanje festivala bilo je neizvesno zbog ekonomske krize, ali je uz ogroman trud organizatora i opštine Vrnjačka Banja, obezbeđeno održavanje ove muzičke manifestacije. Prvog dana festivala, 13. jula, publika u Banji biće u prilici da prati „Reviju pobednika„, pa će prisutni uživati u pesmama Dade Glišića, ali i Goce Tržan koja će između ostalog izvesti i numere svetskih zvezda koje su prethodnih godina učestvovale na festivalu. Publika će tako moći da čuje najveće hitove grupeVaya Con Dios, britanske zvezde Boni Tajler, ali i najveće Gocine hitove. Na bini će se pojaviti i Maja Berović, i to kao specijalni gost festivala, i ona će izvesti nekoliko svojih pesama.
Drugog dana festivala, u utorak 14. jula, održaće se takmicarsko veče, a za „Grand prix“ festivala takmičiće se 16 kompozicija.
Žiri u čijem će se sastavu između ostalih naći Goca Tržan, Dado Glišić, Maja Berović, Nenad Ćeranić, kao i predstavnik Turističke organizacije Vrnjačka Banja,doneće odluku o pobedniku.
Nakon što takmičari izvedu svoje numere, na scenu će izaći i članovi žirija, a publika će ponovo biti u prilici da uživa u nekoliko njihovih pesama. Festival će emitovati televizija KCN na svojim kanalima, a signal će preuzeti i 50 lokalnih i regionalnih televizija iz Srbije, Makedonije i Slovenije.
U takmičarskom delu festivala, između ostalih nastupiće Igor Terzija, Magla bend, Snežana Nena Nešić, Maja Louis, Extra orkestra, Projekat bend,Tijana Radivojević i brojni drugi popularni izvođači i grupe.
Festival će voditi Maja Manojlović voditeljka TV Pink.

Povezana vest:  KONCERT TANJE JOVIĆEVIĆ I RICH BITCH BENDA U UŠĆE SHOPPING CENTRU