Koncert Sare Jovanovic - Naxi Oaza 2014

Dodela Naxi palme i koncert Sare Jovanović

„Mahovina“, „Ko je ovde ko“, „Ujutru“, „Zauvek“, „Provokacija“ samo su neki od hitova koje će Sara Jo izvesti u subotu 18. jula u 19h, na koncertu u Naxi Oazi u Delta City-ju, na kom će joj biti uručena nagrada „Naxi palma“.
Mlada pevačica, naklonost publike stekla je učešćem u šou programu „Prvi glas Srbije“, a zatim celu naciju nastavila da oduševljava zanimljivim koreografijama i autentičnim spotovima.

Povezana vest:  Rijana najavila energičniji album

Potvrdu njenoj popularnosti dalo je i nedavno održano glasanje za nagradu „Naxi palma“ – priznanje za najbolju pesmu objavljenu u poslednjih godinu dana na osnovu glasova publiku, kada je Sara nadmašila nekoliko najpoznatijih regionalnih muzičara. Upravo ovaj koncert biće prilika da ekipa Naxi radija Sari Jo uruči „Naxi palmu“, na kom će se poznata pevačica publici zahvaliti na ukazanom poverenju.

Povezana vest:  Nabavite odmah ulaznice a plaćajte na rate - Il DIVO

Šou će biti baš kao onaj u Kombank Areni na nedavno održanom festivalu „New divas“, a publika će na koncertu u Naxi Oazi moći uživo da čuje sve Sarine pesme, ali i neke od trenutno najvećih hitova strane muzike.
Započnite i ovo leto uz „Naxi oazu“ u Delta City-ju i uživajte u odličnoj zabavi i brojnim besplatnim sadržajima koji vas očekuju svakog dana, do 19. jula, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  Concha Buika u Beogradu