BEND PAVEL GOST EMISIJE IMPULS

BEND PAVEL GOST EMISIJE IMPULS

Ekipa emisije Impuls uputila se u Zagreb kako bi se satala sa Aljošom Šerićem, frontmenom i idejnim tvorcem sastava Pavel.
Nekadašnji predvodnik kultnog Ramireza, pravnik i zaljubljenik u video igrice prisetio se romantičnih momenata koje je u mladosti proživljavao u parku Zrinjevac u hrvatskoj prestonici. Otkrio je zašto seta preovladava u njegovim pesmama i kako je bilo odrastati u Splitu uz muziku Nene Belana i Đavola.
Pored prepoznatljivog muzičkog stila, koji bend Pavel izdvaja od drugih na regionalnoj sceni, Aljoša neguje i prepoznatljiv lični stil. On je sa Naidom, voditeljkom emisije, prodiskutovao o „teškoćama“ održavanja njegove frizure i čestim šalama od strane prijatelja koji mu traže gel ili četku za kosu.
Inače, Aljoša je po zanimanju pravnik i ima uspešnu advokatsku praksu, ali dnevni posao ga nikako ne ograničava da više stvara i deluje na polju muzike. Na pitanje šta bi radio da ne radi u kancelariji, Aljoša odgovara: „Da nemam posao ne bih napisao više pesama nego što sad pišem, igrao bih puno Play Station, to je jedino što mi fali“.
Saznaćete još da li je tačno da sve si gluplji što stariji bivaš, kao što kaže jedna Pavelova pesma, šta bi moglo da stane na put njihovom druženju sa članovima benda Detour, kao i kada planiraju da izdaju novi, četvrti po redu, album.
Kao i do sada, u Impulsu vas očekuju i MTV filmske vesti, saznaćete aktuelne vesti iz sveta šoubiza, a tu je i pregled jedine regionalne muzičke liste Domaćica.
Ubacite se u Impluls u sredu od 21:30 na MTV kanalu!
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Mostar sevdah reunion 9.juna u Domu Sindikata