IVANA KINDL GOST EMISIJE IMPULS

IVANA KINDL GOST EMISIJE IMPULS

Ivana Kindl važi za jednu od najkvalienijih pevačica u našem regionu. O njoj ne čitate na stranicama tabloida i ne viđate njene selfije na društvenim mrežama, jer se Ivana svesno odlučila da ne bude deo takve estrade. Kako sama kaže marginalizovala se kako bi bila deo scene koja se bavi samo muzikom jer tu ima mnogo manje ružnih stvari. Iako tako njene pesme sporije dolaze do ljudi ona zna da je to pravi put.
Ivani se na snimanju emisije Impuls pridružio miš Dragec koji je maskota „Glazbene kuće“ gde pevačica inače održava probe sa bendom. Miš Dragec ne bi mogao da bude njen kućni ljubimac jer već ima dva mačora kod kuće, a svom crnom mačku Woodyju je posvetila istoimenu pesmu.
A kako je sve počelo za Ivanu? Pevačica koja danas inspiriše mnoge mlade pevače je pre 20 godina pevajući pesme Mariah Carey otkrila raspon svog glasa i tako je, kako kaže, otkrila i samu sebe. Iako je znala da je dobra, iznenadila se koliko je zapravo dobra. Otkriveni talenat joj je pomogao sa samopouzdanjem i danas ne bi mogla da bude ništa drugo osim pevačice jer je ona u suštini umetnička, hiper senzitivna duša. I takvi joj saradnici najviše odgovaraju. Upravo zato i najviše priželjkuje saradnju sa Goranom Bareom, frontmenom kultnih Majki, jer, kako kaže, može da oseti njegovu bol i njegov bluz koji ovaj umetnik majstorski pretače u tekstove.
O pesmi „Ljubav“ i spotu sa zaljubljenim parom Lanom i Androm i polju makova, o učešću u skrivenoj kameri, impulsivnosti, koncertima u regionu i mnogim drugim temamam čućete u novom izdanju Impulsa na MTV kanalu u sredu u 21:30.
Gledaocima Impulsa Ivana je poručila: „Čovek ne sme izgubiti dete u sebi jer onda gubi duh. Nemojte dopiustiti da vam neko guši i gazi to dete u vama“.
IMPULS na MTV knalu
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Vlatko Stefanovski i „Kings of Strings" u UŠĆE Shopping Centru