vma greenandpinkbanner

THE WEEKND PRVI POTVRĐENI IZVOĐAČ NA MTV VMA DODELI

Kako su videli svi koji prate Twitter nalog Toma Cruisea, on je objavio ko će nastupati na MTV VMA dodeli 30. avgusta. U pitanju je kanadski R&B pevač kojeg znate pod nazivom The Weeknd.

Ovo je bila veoma uspešna godina za vlasnika hita „Earnd It“, zvanične numere filma „Pedeset nijansi sive“. The Weeknd je nedavno objavio novi spot za singl “Can’t Feel My Face“ koji će se naći na njegovom drugom studijskom albumu „Chapter III“. Pesma i video su naišli na pozitivne kritike i oduševljenje kod fanova, a televizijska publika će prvi put uživo izvođenje ove pesme moći da vidi na MTV Video Music Awards.

Povezana vest:  Žuta Minuta obeležava deset godina rada

Podsećamo vas da je Miley Cyrus voditeljka ovogodišnje MTV Video Music Awards dodele, koja će se prenositi na MTV kanalu 30. avgusta, a za nominovane izvođače možete da glasate na linku vma.mtv.com.
Taylor Swift ubedljivo vodi sa čak devet nominacija, za njom slede Beyonce, Ed Sheeran i Mark Ronson koji će se takmičiti u pet kategorija, a za petama im je Kendrick Lamar koji može kući da odnese četiri nagrade.
Nominovani u kategoriji „Pesma leta“ biće objavljeni nešto kasnije.

Povezana vest:  X Factor Adria 2015, Devojke blistale u drugoj epizodi