Ben Klock

Techno princ Ben Klock za nastup na Foam Festu ima posebne zahteve

Kako saznajemo, Ben Klock je za svoj dolazak na Foam Fest imao poseban zahtev. Osim toga što neće biti pene prvi dan festivala, slavni DJ i producent zatražio je da stage bude postavljen tako da za vreme nastupa bude u nivou s ljudima. Verujemo da će se to posetiteljima više nego svideti.
Rezident berlinskog Berghaina, najpoznatijeg underground kluba na svetu, nastupiće pred nekoliko hiljada ljudi na beogradskom Foam Festu, u četvrtak 27.Avgusta. Foam Fest će se ove godine održati od 27. do 30. Avgusta, te će posjetitelji moći da uživaju u 3 dana i 3 noći odlične muzike i to sve na plaži. Organizatori Foam Festa su nakon 7 godina odlučili da presele festival pod otvoreno nebo, na savsko jezero Adu te za tu priliku izgrade poseban stage i to na vodi.
Uz Ben Klocka, na techno četvrtku, nastupiće Christian Varela te najveća imena regionalne techno scene – Petar Dundov, Dejan Milićević, Mladen Tomić i još mnogi drugi.
Ulaznice
Ulaznice su podeljene u 5 paketa od kojih paket 1 uključuje samo ulaz na festival, dok drugi paketi uključuju i smeštaj i obroke u restoranu.
Paket 1 čini trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke i iznosi 21 eur.
Više informacija potražite na stranici festivala (http://www.belgradefoamfest.com/).
Ulaznice se mogu kupiti online putem DD tickets online trgovine http://www.ddtickets.rs/ddtickets.asp?LangID=3&StructID=%7bA2CB37D6-4C12-427A-90C8-B6CD57C24246%7d&ProdGUID=%7b524557B8-C181-4C8E-8CF8-96A284ED5C76%7d&StepID=1

Povezana vest:  Udala se Dženet Džekson

Line up za ostale dane festivala:
Freemasons, Funkerman, Niki Beluci , Sonique, Stanton Wariros, Sick Individuals, Rosske, Cavin Viviano i mnogi drugi