Lovefest H2O 1

Počeo deveti Lovefest, do 23h na festival ljubavi ušlo više od 15.000 ljudi

Noćni program devetog festivalskog izdanja Lovefesta počeo je pre samo nekoliko sati, a poseta od 15.000 ljudi do 23h već obećava da će ovo biti najveće izdanje festivala ljubavi do sada.

Fire Stage otvorili su Calavera&Manya, a posle njega nastupili je di-džej Fakir i Wankelmut. Očekuje se da će najveća gužva na vatrenoj bini biti za vreme nastupa Fedde Le Granda.

Povezana vest:  Loco Dice 21. marta u Starom hangaru na Novom Beogradu

SMF Energy Stage otvorili su domaći di-džejevi Petrovitz Yugoslavia, Lule i Lost in The Sound, a očekuju se LIVE nastupi Juju&Jordash i The Analogue Cops.

Jack Live Stage otvorili su pobednici ovogodišnjeg Bunt Rock Masters festivala Dingospo Dali, a zatim su nastupili Ničim Izazvan i Artana Lili. Zvezde prve festivalske večeri svakako su kultni Slovenci iz benda Laibach, koji se na Lovefestu zagrevaju za nastup u Pjong Jangu.

Povezana vest:  Prvi singl sa novog albuma Lene Kovačević: "Džezeri"

Pogledajte fotografije sa današnje H2O žurke

Današnjim žurkama na bazenu posetioci festivala ljubavi zagrejali su se za početak festivala, a osim u muzici uživali su u brojnim pratećim programima. Tokom sutrašnjeg dana od podneva do 18h na bini na vodi nastupiće najveće zvezde srpskog di-džejinga Marko Nastić, Marko Milosavljevič i Dejan Milićević.