Robbie Williams 2015 Live

Robi Vilijams prestravljen roditeljskim sastancima

Neki sa plaše ptica, drugi klovnova, a neki paukova, ali za britanskog muzičara Robija Vilijamsa najveća noćna mora su roditeljski sastanci i često se izgovara neodložnim radom u studiju samo da ne bi morao da im prisustvuje.
Popularni pevač je otac dvogodišnje devojčice Teodore „Tedi“ Rouz i desetomesečnog dečaka Čarltona. Iako rado učestvuje u njihovom odgoju, Vilijams odbija da odlazi na roditeljske sastanke. Prosto se zaledi od straha na pomisao da će se naći sa drugim roditeljima u istoj prostoriji, te zato često laže da je zauzet.
-Ili ću da popijem valijum i da odem, ili ću da slažem da moram da budem u studiju. Ta laž mi pomaže da se izbavim iz nezgodnih situacija. O čemu uopšte imamo da razgovaramo? Tedi nema ni tri godine. Zaista ne znam o čemu bismo mogli da raspravljamo – objasnio je Vilijams u izjavi za Miror.
-Ne volim previše ljude i ne volim da budem u prostoriji prepunoj očeva i majki. Od toga mi se kosa diže na glavi. Jednom su u Tedinom vrtiću organizovali neku svečanost. Bio sam prestravljen – poverio se on.

Povezana vest:  Odložen koncert holandskog sastava Kraak&Smaak