justinsjohnsonst

JUSTIN’S JOHNSON NAPISAO SJAJAN HIT O SPLITSKOJ ULTRI

Splitski ska rock bend Justin’s Johnson, pripremili su pravu muzičku poslasticu „Ultra“, o velikom festivalu elektronske muzike koji počinje danas u Splitu. U pesmi Justinsi prilično dobro opisuju sliku današnjeg ad hoc turizma u Splitu koji se svodi na „apartmanizaciju i restoranizaciju“ svih slobodnih kapaciteta tokom dva meseca godišnje:

„Sinoć mi je gazda „bania“ u stan, kaže mi da zasad morat ću van,
kaže osta’ je bez posla i da Booking će mu riješit gosta,
koji plaćat će mu dnevno, ka’ misečno ja.
Danas je Ultra, šta ćemo sutra ne znamo,
danas je zakon samo uz naklon čekamo,
lagane pare od dobroga svita,
trajat će barem do idućeg lita…“

Povezana vest:  Miley Cyrus i Liam Hemsworth se venčali u tajnosti?

Justinsi iza sebe imaju jedan album „Na krivom mjestu u pravo vrijeme“ na kojem se nalazi 13 pesama, među kojima su studentska himna „S faksa na kavu“, „Pijana posla“, postljetni hit „Savršen film“, „Razlog“, sjajna obrada kultne pesme „Ča će mi Copacabana“ te „1700 godina fjake“ u kojem gostuje legendarni splitski punker Sveto Dalmatinski i mnoge druge. Kao najavu novog materijala objavili su singl „Poduzetnik“, a ovo im je drugi singl s nadolazećeg albuma.
U međuvremenu je u bend došao novi bubnjar Giacomo „Cyro“ Cenci koji svira bubnjeve 20 godina s brojnim rock, punk, metal, swing i latin bendovima,
Novi singl preuzmite na: radio.crorec.hr
Album kupite na: shop.crorec.hr (http://www.crorec.hr/crorec.hr/izdanje.php?OBJECT_ID=755372) i iTunes-ima (http://itunes.apple.com/us/album/id768382898%20), a preslušajte na Deezeru (http://deezer.com/album/7223567).

Povezana vest:  Pitbul potvrdio detalje o novom singlu