Rundek Cargo Trio

Rundek Cargo Trio 21. avgusta u Nišu

Rundek Cargo Trio, uoči nastupa 20. avgusta na beogradskom Beer Festu i koncerta 21. avgusta u niškoj „Banovini“ dobio je nezvanični spot za angažovanu pesmu „Ima ih“ sa novog albuma „Mostovi“, kog je nedavno na CD-u objavio Long Play.
-Spot koji morate pogledati. Hvala Art Labu i svima koji su se toliko potrudili da uprizore ono što smo htjeli reći… – kaže Darko Rundek.
Sarajevska NVO Art lab samoinicijativno je napravila spot za „Ima ih“, sastavivši ga isključivo od niza crno-belih fotografija koje dokumentuju skorašnje razne društvene proteste na prostoru bivše Jugoslavije.
Nakon dve godine Rundek Cargo Trio se vraća u Niš, gde će u petak 21. avgusta u Dvorištu Univerziteta (Banovina) koncertno promovisati album ?Mostovi?. Koncert će biti održan čak i u slučaju kiše.
-Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova’. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu – rekao je Darko Rundek.

Povezana vest:  Motorhed na turneji povodom 35 godina rada