StillLife MoonMan 1 BodyJewelry 2 109-flagreflection copy

LEGENDARNA MOONMAN STATUA U NOVOM RUHU NA 2015 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

I ove godine će se legendarni Moonman predstaviti u novom ruhu! MTV i proslavljeni modni dizajner Jeremy Scott udružili su snage kako bi redizajnirali statuu koju će dobiti nagrađeni izvođači na 2015 „MTV Video Music Awards“.
Novi izgled Moonman statue će na najbolji način objediniti prepoznatljiv identitet Jeremy Scotta i MTV-ja. Od jarkih boja koje ističu logotip na zastavi, preko „peace“ ogrlice, do čuvenih Jeremyjevih patika ovim redizajnom MTV nastavlja svoju višegodišnju tradiciju približavanja svetova mode i muzike.
2015 „MTV Video Music Awards“ prenosiće se uživo u preko 160 zemalja širom sveta u više od pola milijarde domaćinstava. Verni MTV fanovi će u našem region moći da prate direktni prenos dodele u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00 kada počinje Red Carpet show, koji će ove godine voditi modna ikona Kelly Osbourne. Od 03:00 na MTV VMA pozornicu, u ulozi domaćice dodele, popeće se Miley Cyrus i šou može da počne!
Za sada je otkriveno da će The Weekend imati svoj MTV VMA debi I izvešće svoj novi singl „Can’t Feel My Face“, Nick Jonas će zagrejati atmosferu uz novu pesmu „Levels“, a indie bend Walk The Moon će nastupiti sa nominovanim hitom „Shut Up and Dance.“
Imena novih izvođača koji će nastupiti na MTV VMA dodeli biće uskoro objavljena…

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD