Milan Petrovic Quartet

Milan Petrovic Quartet započinje turneju po Makedoniji 26. avgusta

Milan Petrovic Quartet započeće u sredu, 26. avgusta 2015. godine, turneju po Makedoniji. svirkom u Resenu, nakon čega će biti gosti na International Jazz Weekend u Prilepu. Zajedno sa Milan Petrovic Quartet-om na International Prilep jazz Weekend, nastupiće još i makedonski bendovi Tavitjan Brothers i Emin Dzijan trio, bugarski umetnik Theodosi Spassov, kao i ruski bend Salto i hrvatski Cul-De-Sac.
Odmah nakon nastupa na festivalu MPQ nastavlja sa svojim nastupima, pa je petak, 28. avgust rezervisan za jazz ljubitelje u Ohridu, dok će u subotu, 29. avgusta, u svirci moći da uživa publika u Kočanima. Prema rečima Milana Petrovića, turneja u Makedoniji, predviđena je kao završetak uspešnog leta Milan Petrović Quarteta nakon nastupa na festivalima u Bosni, Hrvatskoj i Srbiji.
-Veoma se radujemo nastupu u Makedoniji, upoznavanju sa tamošnjom publikom i kolegama. Imali smo odlične svirke ove sezone, u dobroj smo formi, čekamo i novi album, tako da je pozitvno uzbudjenje na vrhuncu. Predstavićemo se sa onim najboljim što smo radili do sada, plus sa neobjavljenim temama i aranžmanima, a nadamo se da ćemo imati i dobre sessione sa našim kolegama i da ćemo uzvratiti gostoprimstvo nakon toga.

Povezana vest:  Sting večeras u Areni