Program foam 2015

BELGRADE FOAM FEST MUSIC 2015
PREDSTAVLJAMO HAPPY PEOPLE STAGE I SATNICU FESTIVALA!

Sedmi po redu BELGRADE FOAM FEST MUSIC festival održava se od 27. – 30. avgusta na Adi Ciganliji, a učešće na festivalu uzele su najveće svetske zvezde elektronske muzike. Predstavljamo satnicu finalnog lineup-a MAIN stage-a.
Festival traje neprekidno 72 sata stim što postoji jutarnja tehnička pauza na glavnoj bini od 10h-12h, dok će ostale dve bine u to vreme raditi.

Povezana vest:  Brajan Feri pevao na svadbi Kejt Mos

HAPPY PEOPLE STAGE- ZA LJUBITELJE TECHNO MUZIKE!

„Happy People – United Youth of Belgrade“ jedan je od najstarijih profesionalnih dj kolektiva sa prostora jugoistočne Evrope – osnovan je 1994. godine. Skoro dve decenije svog trajanja duguju tradiciji uvek svežeg pristupa elektronskoj plesnoj sceni koji je postao njihov zaštitni znak i godinama ih nagrađuje novim generacijama lojalne publike. „Pomeranje granica klabinga je sveobuhvatni koncept sa više nepoznatih koji čine muzika, lokacija, dekor i ovladavanje novim tehnologijama. Njihova interakcija i disanje zajedno čini naš produkt čiji je osnovni zadatak da uvek zadovolji i najprobirljivije posetioce – ultimativnu žurku.
Na ovom stage-u nastupiće 45 izvodjača a muzički pravci koji će biti zastupljenisva četiri dana su: Deep house, tech-house, techno, live act, kombinacija živih instumenata…
Jedinstvena ulaznica za sva četiri festivalska dana trenutno se može kupiti po pretprodajnoj ceni od 2500 dinara.Od ponedeljka 24.avgusta cena iste karte iznosiće 3000 dinara.
Po najavama meteorologa od četvrtka nas očekuju ponovo tropske vrućine tako da će te moći da uživate u kompletnom muzičko-scenskom spektaklu.

Povezana vest:  Promovisan novi album Bajage i Instruktora "Ovaj svet se menja"

program happy people