IV Green Days Festival

Četvrti „Green Days“ festival 11. i 12. septembra

Četvrti muzičko-ekološki festival „Green days“ biće održan 11. i 12. septembra u Pančevu, najavili su danas organizatori.
Prvog dana manifestacije na Letnjoj sceni Kulturnog centra Pančeva nastupiće grupe „Blues Company“, „Riblja čorba“ i „Orthodox Celts“.
Ulaznice će se prodavati na blagajnama Kulturnog centra Pančeva i na kapiji Letnje pozornice na dan festivala, po ceni od 700 dinara, dok je za studente, srednjoškolce i učenike cena 500 dinara.
Drugog dana festivala, u saradnji sa Aviv parkom Pančevo, biće organizovan Sajam ekologije (Eko-Art), na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa izlagačima koji na kreativan način koriste reciklabilne materijale, udruženjima koja se bave zaštitom životne sredine i promocijom zdravih stilova života, proizvođačima meda, aronije, „domaće“ kozmetike i drugih organskih proizvoda.
Od 17 časova predviđene su aktivnosti u prirodi – zumba, joga, aerobik. Na sajmu će se predstaviti i mladi gitaristi iz muzičke škole „Gitarta“.
Najavljena je i akcija zamene reciklažnog otpada za majicu u znaku festivala. Potrebno je na štand „Higijene“ doneti 20 plastičnih flaša i 10 limenki.
Prijavljivanje za učešće na sajmu je počelo i prijave mogu se slati do 5. septembra na mail: [email protected].
Učešće je besplatno, a mogu se prijaviti svi pojedinci/udruženja/kompanije, koje se bave kreativnim stvaralaštvom, zaštitom i očuvanjem životne sredine.
„Green days“ podržavaju Naftna industrija Srbije i Grad Pančevo, a od ove godine prijatelj festivala je i Aviv Park.

Povezana vest:  Cotton Pickers za vikend u Crnoj Gori