Jasna_Zlokic_-_coverJasna Zlokić izdala novi CD „DUETI“

 

Jasna Zlokić, poznata dalmatinska pevačica vraća se na scenu sa novim albumom jednostavnog naziva „Dueti“. Na albumu gostuju podjednako jaka izvođačka imena poput Akija Rahimovskog, Arsena Dedića, Gibonnija, Giuliana, Gorana Karana, Olivera, Saše Lozara, Tamare Obrovac, Željka Bebeka i Marijana Bana. Ovo izdanje će se uskoro naći u Jugotonovoj prodavnici.
Pažljivim odabirom pevača i odgovarajućih pesama, pevačia je na svom novom albumu radila punih godinu dana, i veruje da će publika prepoznati njen trud. Album „Dueti“ donosi 12 hitova raznih pesama: Ako me nosiš na duši, Karoca, Da li znaš da te volim, Nemirno more i druge, a zanimljivi i dosad neviđeni dueti učinili su ovo izdanje jednim od najočekivanijih.

Povezana vest:  Još dva dana do Exita - Leto ljubavi stiglo u Novi Sad

Još od samih početaka i uspeha na splitskim Prokurativama sa zahtevnom pesmom Zdenka Runjića “Nina, Nana“ zbog koje je osvojila nagradu kao najbolji debitant, Jasna Zlokić je svojim posebnim glasom i upečatljivim pesmama vrlo brzo postigla zapažen uspeh, a njene pesme obeležile su 80-e i 90-e godine.

-Na ideju snimanja došla sam sasvim slučajno nakon što smo Saša Lozar i ja otpevali duet na kome se uočilo koliko se naši glasovi slažu i kakav senzibilitet postižu. Iz Croatia Recordsa predložili su mi da napravimo neko studijsko izdanje i tako je sve krenulo. U svakom slučaju, snimanje nije išlo preko noći. Htela sam da na albumu budu izvođači čije mi se interpretacije sviđaju, a same pesme slagala sam tako da odgovaraju i meni i onome s kim izvodim duet  – rekla je Jasna za jedan hrvatski  list.

Povezana vest:  Kakve probleme imaju momci iz 5SOS?

Na koncertu repera 50 Centa koji se održao u Domu sportova u Zagrebu 2007. godine, Jasna je bila „predgrupa“ i za tu priliku promenila ime u J.Zlo.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri izdala je 16 albuma sa mnogo hitova, a neki od tih hitova našli su se na kompilaciji Zlatna kolekcija, 2007. godine. Ova Zlatna kolekcija može da se nađe samo u Jugotonu.

Povezana vest:  Kanye West: Nisam nominovan za dovoljno Gremija