Hype 19 9

Hype: Veliko otvaranje sezone u Savamali ove subote

Ove subote, 19. septembra, žurkom koja nosi naziv Hype biće otvorena nova sezona u Depo Magacinu u Savamali. Čak osmorica omiljenih beogradskih DJ-eva nastupiće u jednoj večeri, a ulaznice po ceni od 300 dinara će se prodavati na ulazi u Depo Magacin.
Hype donosi pravi hajp uz odličan muzički program u okviru kog će u jednoj večeri nastupiti čak osam omiljenih klupskih DJ-eva: MKDSL, DJ Flip, Feloneezy, Regis, Jackie Dagger, _Byp, Jung B i Фake Casual. Osim zbog bogatog muzičkog programa, Hype je žurka na koju morate ići kako biste kvalitetno otvorili novu party sezonu u Savamali. Početak žurke je zakazan za subotu, 19. septembar u 23h.
Već narednog vikenda, Depo Magacin, na adresi Travnička 3, ugostiće još dva događaja – petak, 25. septembar rezervisan je za novi Don’t Walk Dance događaj na kom će nastupiti Eric Sneo, Dot Chandler i TKNO. Ulaznice za ovaj event po ceni od 500 dinara u preprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa. U subotu, 26. septembra, na programu je Metnem Label Launch Night žurka, na kojoj će nastupiti Codex, Senzzor, Bohemian, Dzonidza i MC Don Dada – a specijalni gost Amoss stiže iz Velike Britanije specijalno ovim povodom.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNA SVETSKA PREMIJERA: RIHANNA – DIAMONDS