Amoss photo

Techno spektakl DONT WALK DANCE i AMOSS u Depo Magacinu

Nakon proteklog vikenda koji je doneo nezaboravan nastup Loko Dajsa, kao i zvanično otvaranje nove klupske sezone u Savamali uz Hype žurku – ovaj vikend u Depo Magacinu biće podjednako uzbudljiv! Petak će okupiti sve prave fanove tehno zvuka, dok će u subotu Savamalom odjekivati drum’n’bass ritmovi.

Prva u nizu DONT WALK DANCE žurki desiće ovog petka, 25. septembra, održati u Depo Magacinu, a u pitanju je projekat koji će pokušati mladoj publici da približi tehno muziku i kulturu. Za muzički program i audio užitak prisutnih biće zaduženi Eric Sneo DJ, producent i bubnjar iz Nemačke, zatim tehno mag iz Brazila Dot Chandler, a „domaće boje“ braniće TKNO, domaći DJ i producent. Organizatori su spremili iznenađenje u vidu jednog specijalnog gosta ili bolje rečeno gošće za savršen kraj ovog tehno spektakla, a ko je to saznaćete na samoj žurci. Ulaznice za ovaj event po ceni od 700 dinara u preprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa.
U subotu, 26. septembra, na programu je Metnem Label Launch Night žurka, na kojoj će nastupiti Codex, Senzzor, Bohemian, Dzonidza i MC Don Dada – a specijalni gosti biće momci iz dua Amoss – Andy Tweedale i James Evans, koji stižu iz Velike Britanije specijalno ovim povodom. Ulaz na ovaj d’n’b spektakl biće besplatan na veče žurke sve do ponoći, nakon čega će se naplaćivati karte na ulazu po ceni od 300 dinara.

Povezana vest:  Armin počeo zagrevanje za turneju kroz ASOT 542!