dajem andrijana belovic

ANDRIJANA BELOVIĆ SA PESMOM „DAJEM“ U MTV PREMIJERI

Andrijanu Belović ste možda navikli da viđate na modnim pistama i reklamama, a sada ćete ovu poznatu manekenku upoznati i u drugačijem svetlu. Andrijana svira klavir od osme godine života, završila je Muzičku akademiju, nastupala je i sarađivala sa beogradskim muzičkim grupama Svi na Pod, Stray Dogg, Vrooom i bila je deo multimedijalnog projekta Secret life… a ovog ponedeljka u 20 časova na MTV kanalu premijerno će predstaviti spot za pesmu „Dajem“.

Povezana vest:  Elton John i Britney Spears predstavili dugoočekivani duet!

„Muzika je nastala na iPadu na podu mog stana sa koleginicom Milicom Tegeltijom,“ započinje priču Andrijana. „Odmah se javila i ideja o spotu. Želele smo da se zabeleže trenuci svakodnevice, šetnja osunčanim beogradskim ulicama u sumrak ili svitanje. Spot kao i pesma imaju ljubavnu tematiku. Poruka je: grlite se i volite! Bez ljubavi nema ni života. Naišle smo na razumevanje producentkinje Aleksandre Lazarovski i rediteljke Maše Nešković i već nekoliko nedelja nakon prvog sastanka snimljeni su prvi kadrovi od strane Vladimira Pavića, snimatelja. Radili smo naporno i temeljno, ali je sve išlo vrlo glatko do poslednjih kadrova. Volela bih da ovako protekne i svako sledeće snimanje, što želim i ostalim kolegama. Velika ekipa se okupila oko jedne ideje i svi smo uživali u zajedničkom radu. Iako smo za potrebe snimanja ustajali i pre svitanja i provodili sate na visokim temperaturama, uživali smo i nadamo se da će i gledaoci bar upola uživati u produktu našeg rada.“

Povezana vest:  Legendarni Carl Cox drugi mentor DJ takmičenja burn Residency!

Premijeru spota „Dajem“ pogledajte na MTV kanalu u večeras u 20 časova, a uskoro očekujte nove spotove i za ostale Andrijanine pesme.