Karolina 1

„Makedonsko devojče“ – Karolina prvi put uživo u Beogradu!

Koncertom u sali Kolarčeve zadužbine 7. novembra, najveća makedonska zvezda, Karolina Gočeva, prvi put beogradskoj publici uživo će predstaviti  projekat “Makedonsko devojče“. Ovo će biti jedinstvena prilika da publika uživa u Karolininim interpretacijama najlepših makedonskih izvornih pesama, sa albuma “Makedonsko devojče 1“ i “Makedonsko devojče 2“. Projekat “Makedonsko devojče“ započet je 2008. godine kada je, s potvđenim statusom velike pop zvezde, Karolina započela saradnju sa Zlatkom Origjanskom na numerama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike. Izdanje je proglašeno najboljim etno albumom na festivalu Sunčane skale, a u Makedoniji je album bio najprodavaniji te godine.

Povezana vest:  Buč Kesidi pred rasprodat koncert u Zagrebu predstavljaju novu pesmu „Trebaš mi“

Prošle godine, ovog puta sa autorom Nikolom Mičevskim, Karolina izdaje “Makedonsko devojče 2“. Nakon što je rasprodala šest koncerata u Makedonskoj Operi i Baletu, kao i nekoliko nastupa širom Makedonije, Karolina je pokorila i arenu “Boris Trajkovski“ u Skoplju, prodavši tokom godine fascinantnih 15.000 ulaznica.Ove godine je Gočeva bila headliner na najvećem muzičkom festivalu u ovom delu Evrope – EXIT festivalu, kao i glavna zvezda “Balkan Boemi“ festivalu u Banskom u Bugarskoj.

Povezana vest:  Koliko prijatelja imaš? Kupi 4 ulaznice i Exit će ti dati 1 besplatno

S obzirom da je projekat “Makedonsko devojče“ (albumi “Makedonsko devojče 1“ i “Makedonsko devojče 2“) još uvek najprodavaniji u Makedoniji, dobio je i svoje regionalno izdanje u okviru Dallas Recordsa iz Hrvatske, dok je digitalni download istog moguć putem Itunesa. Harizmatična pevačica nastupiće s bendom, posebno oformljenim za ovaj projekat, dok će kao specijalan gost nastupiti virtuoz na trubi – Džambo Agušev.

Povezana vest:  Novi album Selin Dijon u novembru

Ulaznice za Karolinin koncert na „Kolarcu“ po ceni od 1500 dinara biće puštene u prodaju putem globalne Eventim mreže –www.eventim.rs