MartinGarrixMARTIN GARRIX I SHAY MITCHELL MEĐU PREZENTERIMA NAGRADA NA 2015 MTV EMA

Ovogodišnja dodela MTV EMA nagrada je upravo postala još veća! Na spisak izvođača dodata su nova imena koja obećavaju da će, uz već najavljenog Pharrella Williamsa, prirediti nezaboravno veče!

Ed Sheeran, koji će biti voditelj dodele, udružiće snage sa zvezdama londonske scene – bendom Rudimental, i bez sumnje će Mediolanum Forum dvoranu u Milanu pretvoriti u ogromnu žurku.

„Ove godine nastupam sa Rudimentalom. Imamo zajedničku pesmu. Njima će ovo biti MTV EMA debi, a meni je prvi put da se pojavljujem na TV-u sa njima. Biće super!“ – rekao je Ed Sheeran.

Povezana vest:  Goran Karan za Dan žena

Miljenica publike, britanska pevačica Ellie Goulding, takođe će po prvi put nastupiti na EMA pozornici u sklopu njene svetske turneje. Pojačanja na spisku izvođača su i R&B zvezda i vlasnik hita „Want To Want Me“, Jason Derulo i twenty one pilots, moćni duo koji osvaja srca isimpatije fanova svojim eksplozivnim pesmama i nastupima.

Ali na MTV EMA se ipak sve vrti oko nagrada i jako je bitno ko će srećnim pobednicima zaslužena priznanja udeliti. Prvi potvrđeni prezenteri nagrada su mega popularni holandski DJ i producent Martin Garrix i „slatka mala lažljivica“ Shay Mitchell iz hit serije „Pretty Little Liars“.

Povezana vest:  Otkrivene nominacije za 2015 MTV VMA, Miley Cyrus voditeljka dodele!

Ed Seeran će uz pomoć Rubi Rose predvoditi ovogodišnju MTV dodelu evropskih nagrada, koja će se prenositi uživo iz dvorane Mediolanum Forum u Milanu u nedelju, 25. oktobra u saradnji sa Expo 2015. Crveni tepih počinje u 20:00, ceremonija dodele u 21:00!

Glasanje u svim kategorijama se odvija na MTVEMA.COM i traje do subote, 24. oktobra u 23:59, osim za Best Adria Act za koju glasanje traje do 14. oktobra u ponoć.
U trci za najboljeg regionalnog izvođača ove godine se takmiče 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Sassja i Hladno pivo. Požurite i dajte glas svom favoritu!

Povezana vest:  MTV Web Premijera: Tea Break “The Sing”