Vatra3

DUPLA MTV PREMIJERA: HLADNO PIVO „MOJOJ MAJICI“ I VATRA „JANTAR“

Dok pesma „Firma“ još uvek odzvanja radijskim eterom refrenom „Bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija“, Hladno pivo premijerno predstavlja spot za pesmu „Mojoj majici“!
Za to vreme bend Vatra i pored priprema za veliki zagrebački koncert uspeo je da dovrši video za svoj aktualni singl „Jantar“.
Oba spota, za „Mojoj majici“ i „Jantar“, premijerno će biti prikazana na MTV kanalu u ponedeljak od 20:00!
Aktuelni album Hladnog piva, „Dani zatvorenih vrata“, doneo je mnogo zanimljivih pesama od kojih se jedna brzo probila u svojevrsnu himnu publike benda. Sudeći prema broju pogleda na Youtube-u kao i reakcijama na koncertima izdvojila se pesma „Mojoj majici“, pa je logično da je snimljen i video u kojoj glavnu ulogu imaju upravo publika i fanovi Hladnog piva.
Spot je sniman na koncertu na Šalati, gde su posetitelji bili pozvani da obuku svoje najdraže majice. Neku su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova. Krcata Šalata bila je odlična prilika za pravljenje video spota posvećenog fanovima i majicama, a Hladno pivo je napravilo odličan posao.
Inače, Hladno pivo je nominovano za MTV Best Adria Act titulu i priliku da ponesu zvanje najboljeg regionalnog izvođača imaju do srede, 14. oktobra u ponoć do kada traje glasanje na MTVEMA.COM.
Pripreme za veliki Vatrin koncert u zagrebačkom Domu sportova zakazan za 23. oktobar u punom su jeku, ali bend je ovih dana uspeo da dovrši i spot za svoj aktualni singl „Jantar“. Ova pesma je od objavljivanja u samom vrhu najemitiranijih hrvatskih singlova, sledeći u stopu uspešne prethodnike „Tango“, „Saturn“ i „Kraj“.
Kadrove novog videa potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a jednu od glavnih uloga imaju klinci iz Odreda izviđača Plavi pingvin koji su zajedno s bendom proveli prekrasno popodne usred šume, razmenjujući veštine preživljavanja u prirodi, ali i bežeći od kiše.
MTV PREMIJERA: HLADNO PIVO „MOJOJ MAJICI“ I VATRA „JANTAR“
PONEDELJAK, 12. OKTOBAR, U 20:00 NA MTV KANALU

Povezana vest:  Fascinantna generalna proba Exitovog Life Stream-a sve ostavila bez reči