PV Beograd

Za sve fanove promotivne cene ulaznica za oba koncerta Parnog Valjka

Grupa Parni Valjak 27. i 28. novembra za Beograđane sprema veliki spektakl. Povodom obeležavanja 40 godina karijere pod zajedničkim imenom „Oba lica ljubavi“, za sve fanove održaće se dva produkcijski potpuno različita koncerta. Koncert „Bez struje“ održaće se 27. novembra u Sava Centru, a koncert „Elektrika“ sutradan, 28. novembra na mestu gde je sve počelo u Hali sportova, što će samo potvrditi činjenicu da u 40. jubilarnoj godini, Parni Valjak zvuči bolje neko ikada.

Povezana vest:  MUZIČKI PROGRAM MIKSER FESTIVALA 2014.

Kako Parni Valjak ove godine proslavlja još jedan jubilej – 20 godina od prvog legendarnog koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, svi ljubitelji i poštovaoci benda imaće jedinstvenu priliku da uživaju u obe koncertne verzije koje su obeležile karijeru ovog velikog benda.

Ulaznice su već u prodaji, a do 1. novembra mogu se nabaviti po promotivnim cenama na blagajni Sava Centra, u svim WIN WIN prodavnicama i preko sajta www.ddtickets.rs. Cene ulaznica za koncert u Sava Centru su od 2.100,00 do 3.900,00, a za koncert u Hali sportova od 1.800,00 do 2.900,00

Povezana vest:  Empirical na Nišvilu

Najverniji fanovi Parnog Valjka koji budu kupovali paket ulaznica za oba koncerta dobijaju dodatni popust od 10%. Broj paketa je ograničen!