Daniel Kajmakoski1

Kajmakoski na putu do prve MTV nagrade

Daniel Kajmakoski nam je pokazao da ima X Faktor za svetsku scenu, a velike su šanse da će uskoro postati ponosni vlasnik prve MTV nagrade.

Glasanje za MTV nagradu u kategoriji Best Adria Act zatvara se za tri dana, 14. oktobra u 23:59 časova, a ukoliko je Kajmakoski vaš favorit možete glasati ovde: http://adria.mtvema.com/_/daniel-kajmakoski

Povezana vest:  Sjajan koncert Vlade Georgieva u Sava centru

Od kako je počelo glasanje Danielu podrška stiže sa svih strana, fanovi širom regiona šeruju linkove preko kojih se glasa online, a oni najverniji okupljaju se kako bi mu zajedno pružili što jaču podršku. Jedno takvo druženje nedavno se dogodilo u Skoplju, a tinejdžerke koje obožavaju Danielovu muziku za ovu priliku napravile su plakate na kojima je nacrtan avion koji leti do Milana i širi poruku „Vote for Kajmakoski“.

Povezana vest:  Novi album Dženifer Hadson u martu

– Moj let do Milana, siguran je samo uz vaše glasove – kroz osmeh poručuje Daniel svima koji ga podržavaju na putu ka prvoj MTV nagradi.

Ceremonija dodele „2015 MTV Europe Music Awards“ nagrada održaće se 25. oktobra u Milanu, u Italiji, kada će domaćin večeri biti svetska superzvezda Ed Sheeran.

PHOTO: DK Team

Povezana vest:  Otvaranje moto sezone 2012. u Srbiji uz rock spektakl u Smederevu!!!