Daniel Kajmakoski1DANIEL KAJMAKOSKI JE DOBITNIK 2015 MTV BEST ADRIA ACT NAGRADE

Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade! Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, osvojio je najveći broj glasova u protekle četiri nedelje. Dobijanjem ovog priznanja Daniel dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade – „MTV Best Europe Act“. Glasanje za ovu kategoriju počinje danas na sajtu www.mtvema.com i trajaće do subote, 24. oktobra u ponoć, a pobednik će biti proglašen dan kasnije na 2015 MTV EMA dodeli u Milanu.

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada. Ovim povodim talentovani pevač je izjavio: „Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri! Hvala svim fanovima koji su odvojili vreme da glasaju i koji su me sve vreme podržavali kao jedan! Hvala MTV-u na ovakvoj prilici i nadam se da je ovo samo početak zajedničke saradnje!“

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD

Daniel Kajmakoski je osvojio više glasova od drugih izvođača nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu – 2CELLOS, Marčela, Sassje i Hladnog piva. Pevač iz Makedonije od danas u podne kreće u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za zvanje najboljeg evropskog izvođača. Glasanje za ovu fazu trajaće do 24. oktobra u ponoć, takođe na sajtu www.mtvema.com. Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Povezana vest:  Lepa Brena i Senida te čekaju: Koje je pravo mesto za tebe na Red Bull SoundClashu?

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.

Kao što je ranije objavljeno, voditeljki 2015 MTV EMA biće pop pevač Ed Sheeran i manekenka Ruby Rose, dok će muzičke nastupe imati Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Macklemore & Ryan Lewis, Fifth Harmony, Jason Derulo, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, twenty one pilots.
Po broju nominacija prednjači Taylor Swift sa neverovatnih devet MTV EMA nominacija. Sledi je Justin Bieber sa šest nominacija koje mu je obezbedio najnoviji singl „What Do You Mean“. Prate ih Ed Sheeran, One Direction i Mark Ronson.

Povezana vest:  Puk'o rekord - 52.000 posetilaca na Exitu

Dodela MTV EMA nagrada događaj je koji svake godine slavi najbolje umetnike iz celog sveta. U pitanju je jedinstvena muzička platforma koja se prenosi na 60 MTV kanala širom sveta. Ove godine zajedno sa nama pratite dodelu nagrada 25. oktobra i komentarišite na društvenim mrežama uz haštag #MTVEMA. Pratite i @MTVEMA nalog na svim društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, Instagramu i Vineu!

PHOTO: DK Team