Frajle

Frajle zakazale koncerte u Beogradu i Novom Sadu, karte puštene u prodaju

Ovu, 2015.godinu, Frajle će završiti na najbolji način – spektakularnim koncertima u Beogradu i Novom Sadu. Sava centar biće mesto okupljanja svih ljubitelja pesama i hitova grupe The Frajle već 3.decembra, a samo tri dana kasnije, 6.decembra, i u Novom Sadu publika će imati priliku da uživa u njihovim pesmama u Srpskom narodnom pozorištu.
Karte za koncerte u Beogradu i Novom Sadu puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima.
Ove nedelje premijerno je emitovan spot za pesmu „Menjam dane“, koja najavljuje novi album. „B strana ljubavi“ izaći će početkom novembra, u izdanju PGP RTS-a, a ekskluzivno će moći da se kupi u svim Lily drogerijama u Srbiji.
-Najavna pesma za novi album ‘Menjam dane’ već je imala premijerno izvođenje spota na MTV-u i jedva čekamo da tu i ostale pesme sa „B strane ljubavi“ izvedemo publici premijerno u Beogradu i Novom Sadu. Srećne smo što će prodaja diskova i karata imati i humanitarni karakter i što smo ostvarile saradnju sa sjajnom Natašom Kovacevic i njenom Fondacijom. Verujemo da ćemo zajedno napraviti dobru stvar- prvi su komentari Frajli pred promociju albuma i povodom zakazivanja koncerata.
Deo od prodaje novog CD-a „B strana ljubavi“ i karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, biće odvojen za podrsku „Fondaciji Nataša Kovačević“. Biće to početak saradnje Frajli i Nataše Kovačević sa ciljem da zajedno promovišu dobru energiju i pozitivne stvari.

Povezana vest:  Melani Braun iz grupe Spejs Gerls u drugom stanju