novak kzn bgd 2

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uručuje jednu od MTV EMA nagrada

Srpski teniser Novak Đoković biće sutra uveče jedan od prezentera MTV EMA nagrada na spektakularnoj dodeli koja se održava u Milanu, saopštio je MTV.
Najbolji teniser na svetu prošetaće crvenim tepihom pre početka dodele evropskih MTV priznanja, a potom će pratiti i tradicionalno najluđu i najbolju muzičku ceremoniju na starom kontinentu.
Đoković će tokom večeri imati i specijalnu ulogu – da otkrije dobitnika i uruči jednu od MTV EMA nagrada, čime je postao član odabranog, elitnog sveta pop kulture.
Osim Đokovića, ulogu prezenetera nagrada sutra uveče imaće i Ćarli XCX, britanski reper Tinie Tempah i manekenka Hailey Baldwin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ashley Benson i Shay Mitćell, ženski bend Fifth Harmony i holandski Đ i producent Martin Garrix.
U Milanu će nastupiti brojne svetske muzičke zvezde, među kojima su Justin Bieber, Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Tori Kelly, James Bay, Ješ Glynne, Macklemore & Ryan Lewis i Andrea Bocelli.
Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu. Ceremonija dodele na MTV programu od 21 sat, dok će učesnici crvenim tepihom prolaziti od 20 sati.

Povezana vest:  "Mix the City – the Balkans" lansiran na EXIT festivalu