Santos Brothers

SANTOS BROTHERS U ODBRANI ROCK SCENE SRBIJE

Rock bend iz Bačke Palanke, SANTOS BROTHERS, objavili su dva singla „Mary Jane“ i „Predaleko“ za Lampshade Media.

Santos Brothers je oformljen 2007. godine od strane dva brata, Miloša i Stefana. Dugo vremena bend je važio za jedan od najmlađih na ex YU prostorima (prosek godina 13) a od samog početka naklonjeni su težem rock zvuku sa prizvukom grandža.

Povezana vest:  Rok koncerti za lečenje mladog muzičara

Singlove možete preslušati na linku:
http://www.deezer.com/album/11423762

„Mary Jane je upravo pesma koja opisuje radost životu, mladosti, volji, upornosti i svemu pozitivnom što nas okružuje. Kao autor, mogu da kažem da je samo stvaranje pesme i rad na njoj bilo jedno neverovatno iskustvo. Aranžman, tekst, gomila proba i raznih melodija, akorada, solaža koje smo menjali iz dana u dan, dok nismo naišli na nešto gde ćemo svi biti zadovoljni.“ – izjavio je Stefan i nastavio: „“Predaleko“ je pesma koja je sušta suprotnost Mary Jane. Govori o nezadovoljstvu političkom scenom i kvalitetom života, kako u državi, tako i u svetu.“

Povezana vest:  Madona otvara sirotište u Malaviju

Santos Brothers pobedili su 2009. godine u Sarajevu na televizijskom showu „Rat Bendova“ (OBN) i tako sebi obezbedili saradnju sa poznatim muzičarima iz regiona, snimili spot, singl, obišli skoro sve festivale u Srbiji i Bosni, a nastupali su i u Francuskoj i Nemačkoj.

Iza njih je mnogo kilometara, iskustva sa radom u studiju, sviranja uživo, televizijskih nastupa, humanitarnih koncerata, festivala kao što su Beer Fest Beograd, Volkswagen festival, Gitarijada, zrenjaninski Dani Piva, hrvatski festival „Brodski Rock kamp“ sa Općom Opasnosti, Atomcima, Električnim Orgazmom, itd.

Povezana vest:  Obožavateljka slučajno povredila Ašera na koncertu