Glasaj za Exit

Pogledaj Aftermovie, podeli ga i budi među prvima na Exit Avanturi

Exit i Sea Dance su ponovo nominovani za najbolje evropske festivale, a uoči glasanja koje traje do 12. novembra, objavljen je i zvanični Aftermovie video sa nekim od najboljih detalja sa ovogodišnje Exit Avanture! Svi koji pogledaju i podele video na Facebooku i Twitteru uz hešteg #ExitAdventure automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će nasumično izvučena osoba dobiti prve ulaznice za narednu Exit Avanturu 2016, te smeštaj i prevoz za dvoje od Petrovaradina do Jaza! Podeli ljubav i vrati leto!

Exit Avantura 2015 Aftermovie: https://youtu.be/ebe9YwSQu7A

Druga po redu Exit Avantura zabeležila je rekordnu posećenost u ovoj deceniji i najposećeniju noć u istoriji Exita, a preko 300.000 ljudi je prošlo kroz festivalske kapije od Petrovaradina do Jaza, čime je postavljena nova lestvica za narednu, treće po redu izdanje najvećeg festivalskog letovanja u Evropi! Ovogodišnja Exit Avantura ostaće upamćena i po utiscima izvođača i mnogobrojne publike koji su svedočili, ne samo da su prisustvovali najboljem koncertu ili festivalu, već najboljim trenucima u životu! Zajedno sa fanovima iz preko 60 zemalja sveta sa svih kontinenata, 15. rođendan Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi slavili su Emeli Sande, Manu Chao, Faithless, Motorhead, John Newman, Hardwell, Tom Odell, Martin Garrix, Clean Bandit, Capital Cities, Napalm Death, Milky Chance, Leftfield, Fear Factory, Tale of Us, Chris Liebing, Adam Beyer, Eagles of Death Metal, Just Blaze, Zomboy, Dirtyphonics, Roni Size Reprazent, Goldie, Dixon, Hladno pivo, Zoster, Artan Lili, Ničim Izazvan i brojni drugi. Proslava se potom preselila na zvanično Najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca dnevno, ujedno na Najbolju evropsku plažu po izboru vodećeg turističkog vodiča Lonely Planet, plažu Jaz i Sea Dance festival! Četiri dana i noći zabava je neprestano trajala uz odabrana imena kao što su The Prodigy, Roisin Murphy, Rudimental, Sigma, Wilkinson, Noisia, Gramatik, Dubioza kolektiv, Bondax, James Zabiela, Who See, Flight Facilities, Odesza, Modestep, Soul Clap, Kim Ann Foxman i drugi.

Povezana vest:  Objavljena prva pesma srpskih Bitlsa

Glasanjem za Exit i Sea Dance, fanovi dobijaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri za VIP ulaznice vodećih evropskih festivala! Pobednik iz 2013, Exit festival je i sedme uzastopne godine nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, a Sea Dance brani prošlogodišnju titulu „Najboljeg srednje-velikog festivala“, odnosno do 40.000 posetilaca po danu. Glasanje za European Festival Awards traje do 12. novembra, a glasači mogu da osvoje VIP ulaznice za pobedničke festivalime širom Evrope!

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: ELEMENTAL – NEUSTRAŠIVI