tony cetinski arena nov 2013 (2)

Tony Cetinski i muzičko putovanje

Jedinstveni Tony Cetinski svojoj publici širom regiona ovih dana pripremio je još jedno nezaboravno muzičko putovanje kroz novi singl ‘Vjera Nevjera’. Nakon ‘Mjesečara’ kojim je osvojio vrhove top lista, Tony donosi novu pesmu, koja već sada ide putem svojih prethodnica.
Novi singl nastao je u muzičkoj radionici Mire Buljana koji je zaslužan za muziku i teskt, dok su aranžerski pečat samoj ‘Vjeri Nevjeri’ dali i Tony i Miro zajedno.
‘Vjerom nevjerom’ Tony Cetinski najavljuje ono što brojni fanovi najviše iščekuju, a to je novi album.
O novoj pesmi, ali i daljnjim planovima Tony je rekao, ‘Miro Buljan i moja malenkost marljivo radimo na novom albumu. Pjesmom ‘Vjera Nevjera’ još jednom smo željeli pokazati da će novi album i u produkcijskom smislu biti novi stari Tony.’
‘Nakon toliko, kako smo Tony i ja najbliži suradnici uvijek si mislim, ma ne može me ništa iznenaditi u našem radu, no opet sam iznenađen. Iznimno pozitivno iznenađen. Skladba ‘Vjera Nevjera’ će sigurno ući u srca i duše ljudi, tamo gdje joj je I mjesto’. – rekao je Miro Buljan.
Iznenađenjima iz muzičke radionice ovdje međutim nije kraj jer Tony uskoro kreće na veliku turneju. Jedinstveni koncertni velemajstor po četvrti će put nastupiti u beogradskoj Kombank Areni 05.03.2016. u 20:00h.
Koncert u Beogradu, svojevrsni je nastavak muzičke čarolije koja je započela ovog leta spektakularnim nastupom u pulskoj Areni, a kojim Tony obeležava 25 godina muzičkog delovanja. Obzirom da Tony uvijek podržava mlade pevače i zvezde koje tek dolaze, tako će mu se ovoga puta na beogradskom koncertu pridruđiti još jedni debitanti. Pravila Igre čiji je singl ‘Nebo na mojoj strani’ zauzeo prvo mesto top lista, apsolutno zaslužuju dobiti priliku nastupiti kao gosti na ovom koncertu.
Momci iz Pravila Igre ne kriju zadovoljstvo pozivom – ‘Iznimna nam je čast i zadovoljstvo djeliti pozornicu kao gosti na velikom koncertu Tonya Cetinskog u Beogradu povodom njegovih 25 godina karijere. Hvala Tonyu što nam je pružio ovu priliku. Jako smo sretni i uzbuđeni te jedva čekamo popeti se na stage.’
Poznavajući Tonya i njegove koncertne priče, možemo vas samo pozvati da ulaznice za koncert u Kombank Areni Beograd, 05.03.2016. osigurate već sada putem sistema eventim.

Povezana vest:  Umro soul pevač Ben E. King, najpoznatiji po pesmi "Stand By Me"