Umek PRESS PHOTO

JOŠ 3 DANA: UMEK U BEOGRADU OVE SUBOTE

Još samo tri dana preostalo je do beogradskog nastupa jednog od najagažovanijih techno DJ-eva dašnjice! Umek stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru, a trenutna cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1.200 dinara za regularnu i 1.690 dinara za VIP ulaznicu. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Umekov značaj za elektronsku muziku je neosporan. Na našim prostorima, Umek je dobro poznat kao slovenački producent i DJ koji postavlja trendove i prisutan je na sceni gotovo već dve decenije. Ovaj mag tehno zvuka neumoran je u svojoj produkciji, a sa preko stotinu angažmana godišnje, Umek je verovatno jedan od najzauzetijih techno DJ-eva današnjice, a ove subote stiže u Beograd kada će nastupiti u Belexpocentru uz domaću podršku u sastavu: Lea Dobričić, Boža Podunavac, Luka Vuković i Ivan Radojević.
Vlasnici VIP ulaznice za Umekov nastup u Belexpocentru imaće mogućnost višestrukog izlaska i ponovnog ulaska na žurku, na raspolaganju će im biti garderoba i sedeća mesta, a sama ponuda na VIP šanku biće bogatija od one u regularnom delu.

Povezana vest:  Vlatko, Dedić, Brkić...sviraju sa Džibonijem u Beogradu