Brit Floyd Live 7

BRIT FLOYD – Najbolji svetski Pink Floyd 7. novembra u Beogradu

Brit Floyd, najomiljeniji i najbolji svetski šou posvećen grupi Pink Floyd, dolazi 7. novembra 2015. u Sava Centar, u okviru svoje Space & Time svetske turneje.
Jedini bend koji je dobio od čuvenih Pink Floyd licencu za izvođenje njihovih numera i koji u svom perfekcionizmu pomera granice audio-vizuelnog hedonizma, ponovo dolazi u Beograd 7.novembra 2015, ostavši veran Sava Centru kao koncertnom prostoru.
Spektakularan, tehnički usavršen šou najviše podseća na PF iz 1984, sa laserima, letećim prasićima i neverovatnim lajtom. Sviraće preko dva i po sata Pink Floyd muziku koja obuhvata raspon od gotovo 50 godina kroz sve periode rada benda – od 1967 i doba Sida Bareta do najnovijih numera sa Endless River albuma.
Pod vođstvom pevača, gitariste i muzičkog direktora, Demijana Darlingtona, bend nastupa u Beogradu sa još većom produkcijom i sa novim, fantastičnom svetlosnim efektima!
Poznati po besprekornoj svirci, Brit Floyd vode računa o svakom detalju i verno dočaravaju Pink Floyd live iskustvo i većina kritičara i fanova je složna u oceni da zvuče bolje nego što bi Floydi zvučali da se ponovo skupe.
Kada tome dodate najmoderniju i najsofisticiraniju zvucnu i svetlosnu opremu sa laserima koju koriste, dobijate šou kojeg ne smete propustiti, bez obzira da li ste fanovi Floyda ili ne.
Za razliku od prošlog puta, kada je u bendu bio fenomenalni Bobi Harison, beogradska publika će imati priliku da premijerno vidi novog gitaristu/pevača – Italijana Eda Skorda. Članovi grupe su puni hvale za 31-ogodišnjeg Skorda, koji svira gitaru od svoje 16. godine i poznat je po radu sa Serenom Antoneli, kao i u nizu PF cover projekata – The Classic Rock Show, Division Bell i Euphonia. Zanimljivo je da je Edo direktor muzičke skole Lizard u Pizi.
Šef benda Demijan smatra da je Skordo idealno zamenio Bobija, kao i da je uticaj Dejvida Gilmura na njegov zvuk – očigledan.

Povezana vest:  Poslušajte pesmu iz dugo iščekivanog filma Christophera Nolana "TENET"