parni valjak kzn in 04112015 0004

Parni Valjak premijerno predstavio novu pesmu „Za malo nježnosti“ i najavio spektakl povodom proslave 40 godina karijere

U susret koncertima pod nazivom „Oba lica ljubavi“, zakazanim za 27. i 28. novembar u Beogradu, legendarna grupa Parni Valjak upriličila je jedinstveno muzičko druženje za ljubitelje ovog poznatog benda. Jedan od najdugovečnijih i najpopularnijih zagrebačkih rok sastava najavio je dva potpuno različita nastupa u Sava Centru i Hali sportova krajem novembra, i tom prilikom premijerno predstavio svoju novu pesmu „Za malo nježnosti“, koja će uskoro biti emitovana na radio stanicama.
„Raduje nas veliko interesovanje za „Oba lica ljubavi“, ovako nešto niko nikada nije uradio i imamo laganu, ali slatku tremu. Jedva čekamo kraj novembra i priliku da beogradskoj publici pružimo dve potpuno drugačije večeri pune pozitivne energije i dobrih emocija. Ovo će biti jedinstveni koncerti po mnogo čemu“, poručili su Aki, Hus i ostali članovi benda.
Povodom obeležavanja jubilarnog rođendana benda i 20 godina od legendarnog koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, dva produkcijski potpuno različita nastupa potvrdiće činjenicu da u godini kada slave 40 godina karijere, Parni Valjak zvuči bolje neko ikada. Koncert „Bez struje“ održaće se 27. novembra u Sava Centru, a koncert „Elektrika“ sutradan, 28. novembra, na mestu gde je sve počelo u Hali sportova. Oba koncerta podržaće Jelen pivo, pod sloganom „Stari dobri Jelen za stari dobri Rock’n’Roll“, učestvujući na ovaj način u proslavi jubileja Parnog Valjka.
Jako malo ulaznica je preostalo za koncert Bez struje, u Sava centru, a reprize ovaj put neće biti. Svima koji još nisu nabavili karte preostaje koncert u Hali sportova koji će imati posebnu emociju jer je to mesto na kome je sve počelo.

Povezana vest:  Nova festival ove godine i u Kovinu

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES