tony cetinski arena nov 2013 (1)

Nakon šest godina, Tony Cetinski ponovo u zagrebačkoj Areni

Nakon što je 2010. godine čak dva dana zaredom napunio Arenu Zagreb, Tony Cetinski na istom će mestu uskoro ponovno razveseliti svoju zagrebačku publiku. Koncert će posebno razgaliti ženski deo publike, jer se održava na njihov Dan 8. marta. Osim Dana žena, biće to povod za još jednu proslavu, 25. godišnjicu Tonyjeve karijere. Priču “25 godina s vama“ Tony je započeo još u u pulskoj Areni , a sada ju nastavlja po gradovima regiona. Tako će tri dana pre zagrebačke, 5. marta, Tony zapevati i u beogradskoj Kombank areni.
Osim Tonyja, pred zagrebačkom će publikom, kao predgrupa, nastupati i grupa ‘Pravila igre’, koji su singlom ‘Nebo na mojoj strani’, hrabro i uspešno kročili na muzičku scenu. Ova petorica mladih muzičara ne skriva sreću i uzbuđenje zbog nastupa koji ih očekuje:
“Presretni smo zbog Tonyjevog poziva i pružene prilike. Bit će nam velika čast i sreća zapjevati s dugogodišnjim idolom, s nestrpljenjem očekujemo taj dan…“
Ulaznice za ovaj muzički spektakl u prodaji su od sutra, 14. novembra, u sistemu Eventima po ceni od 120 kuna. Deo iznosa od svake ulaznice bit će doniran udruženju Europa Donna Hrvatska, za kupovinu aparata za jednokratno zračenje žena obolelih od raka dojke.

Povezana vest:  Sutra koncert Kikija Lesendrića i "Pilota" u Areni