sasa matic 6

Saša Matić 8. marta u Kombank areni

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album „Zabranjena ljubav“, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta na solističkom koncertu u beogradskoj Kombank areni.
Saša će s ljubavlju prirediti spektakl u kojem će te večeri naročito uživati dame budući da se odlučio za muzički ugođaj na Dan žena kada će publiku podsetiti i na svoje najlepše balade: „Neke ptice nikad ne polete“, „Kad ljubav zakasni“, “ Nađi novu ljubav“, „More tuge“ i mnoge druge. Matić će tom prilikom proslaviti i petnaest godina karijere tokom koje je snimio sedam albuma zaključno sa poslednjim sa kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova poput „Sto svirača“, „Lagala je grade“, „Zabranjena ljubav“..
-Prošlo je četiri godine od mog poslednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem još masovnijem druženju u Kombank areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama I učiniću da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sećanju – najavljuje popularni pevač. Karte će se u pretprodaji naći već od četvrtka na prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa.

Povezana vest:  JOŠ SAMO DESET DANA DO KONCERTA SUPERPOPULARNOG AMERIČKOG PEVAČA DŽEJSONA DERULA