WS PRESS SHOT 1 AshNewell

Zanimljivosti iz Whitesnake rajder liste: Coverdale bira da reciklira, bend prati sve sportske događaje

Staro je pravilo da što je zvezda veća, to je normalnija osoba bez preteranih zahteva. Iako je jedan od najboljih pevača na svetu i ikona rock’n’rolla, David Coverdale je veoma skroman u svojim željama upućenim lokalnom promoteru.
Njegova rajder lista je više nego standardna – jedino što je posebno u spisku namirnica koje koristi je tegla domaćeg organskog meda. Što se pića tiče, gospodin Coverdale prednost daje bezalkoholnom pivu, nezaslađenom soku od aloje i vodi koja mora biti sobne temperature.
David insistira da nema pušenja u njegovom okruženju, kao i da sve prostorije u kojima boravi sadrže posebne kontejnere za recikliranje papira, plastike i stakla.
Ostali članovi grupe Whitesnake su malo zahtevniji – u garderobi moraju da imaju kvalitetan televizor sa satelitskim kanalima, na kojima mogu da prate sve svetske sportske događaje i turnire. Takođe, očekuju američke novine – New York Times i USA Today.
Za razliku od gazde, lista pića im je bogata i raznovrsna – od Coca Cole i sveže ceđenih sokova do Absolut vodke i Jack Danielsa. Njihova voda takođe mora biti sobne temperature.
Svo voće i povrće mora biti organskog porekla, a grickalice, čokoladice i cerealije se podrazumevaju.

Povezana vest:  Vruće leto Jelene Rozge uz „Nasljednika“