Lea Dobricic LIVE

Koje mesto spaja Leu Dobričić i Veliku Gradsku Igranku ovog vikenda?

Naviknuti smo na to da klub na adresi Francuska 6 iz nedelje u nedelju donosi odličan party program – a ovog vikenda u klubu DOT se sprema nešto zaista posebno!
Ovog četvrtka, 26. novembra, klub DOT biće domaćin promo žurki za film „NizBrdo“, čija premijera je zakazana za nedelju 29. novembar u bioskopu „Šumadija“. Film je snimljen tokom protekle ski sezone po divljim predelima i obroncima Kopaonika, a potpisuje ga produkcija Planinski Pokret. Na promo partiju muziku će puštati Gagi Kabadajić i Dača Milojević, a posetioci će ponovo moći da uživaju u all inclusive konceptu koji će im omogućiti da dobiju garderobu i piće za celo veče kupovinom karte od svega 700 dinara!
U petak 27. novembra, prva dama beogradskog klabinga Lea Dobričić biraće muziku za posetioce DOT-a cele večeri! Iako je navikla da „vrti“ pred nekoliko hiljada ljudi na odličnim gradskim rejvovima poput nedavnog giga sa Umekom u Belexpocentru, Lea se fenomenalno snalazi i pred „manjom“ publikom, što je već nekoliko puta dokazala na svojim nastupima u klubu DOT. Njen celovečernji DJ set zakazan za petak od 23h biće program za odabrane, njene najveće fanove i prave poznavaoce dobrog klupskog zvuka. Ulaz je free do ponoći, nakon toga karta na ulazu će koštati 300 dinara.
Da li ste spremni za Veliku Gradsku Igranku? Ove subote, 28. novembra, u DOT-u prisetićemo se kako je to kada dame biraju, a gospoda igraju. Povedite društvo i obujte plesne cipele jer niko neće sedeti mirno! Za to će se pobrinuti gradski DJ tandem u sastavu DJ Ike & Bege Fank, naravno uz nezaobilazne muzičke pravce kao što su disco, funk i soul jer je dobra muzika uvek u modi. Igranka počinje u 23h, a ulaz je slobodan.
Sačuvajte energiju jer vas već sledećeg vikendsa u DOT-u očekuju još dve odliče žurke: u petak 4. decembra gostujući DJ biće Aneuria iz susedne Slovenije, kojm će ovo biti veliki povratak na scenu nakon duže pauze u nastupanju! U subotu 5. decembra po prvi put u DOT-u vrteće Revamp! Ekipa, koja je već duže vreme prisutna na beogradskoj klupskoj sceni i probija se svojim specifičnim muzičkim stilovima.

Povezana vest:  Novi Massimov singl pred Sava centar