parni valjak-sc novembar

Parni Valjak zapalio Sava Centar

Grupa Parni Valjak sinoć je proslavila 20 godina od legendarnog koncerta „Bez struje ZKM“ i priredila svojim fanovima nezaboravan muzički i emotivni nastup u prepunom Sava Centru.
Prelepo dekorisana scena, prijatna atmosfera i posetioci koji su od prvih taktova pevali u glas obeležili su ovaj spektakularan koncert koji je trajao više od 2 sata.
Aki, Hus i ekipa, na izvanredan način, pojačani gudačima, nizali su najpopularnije hitove i podsetili fanove zbog čega su bili i ostali jedna od najpopularnijih grupa u poslednjih 40 godina. Beogradska publika imala je i jedinstvenu priliku da premijerno čuje novu pesmu „Za malo nježnosti“, a veliki aplauz koji je usledio dokazao je da članovi benda Parni Valjak zaslužuju epitet vrhunskih muzičkih umetnika.
Posle prvorazrednog ugođaja koji su priredili u Sava centru, bend sa nestrpljenjem očekuje i koncert „Elektrika“ večeras u Hali sportova. Koncert u Hali Sportova preneće posebnu emociju budući da je tamo Parni Valjak održao svoj prvi koncert pre tačno 40 godina i najavljuju jedinstven spektakl.
Ne propustite da budete deo još jednog koncerta za pamćenje.

Povezana vest:  By-Pass objavio spot za pesmu Nedelja