PV - photo Bojan Hohnjec 3

Parni Valjak koncertom za pamćenje proslavio 40. rođendan u Hali Sportova

Veče posle akustičnog nastupa u Sava centru, spektakularnim koncertom u Hali Sportova, legendarna grupa Parni Valjak proslavila je prvih 40 godina postojanja i publici priredila nezaboravan električni nastup.
Izlazak Parnog Valjka na binu Hale Sportova, mestu gde je sve počelo pre 40 godina, dočekale su ovacije i vriska publike koja je jedva čekala prve taktove poznatih pesama i trenutak kada će grupa da zapeva svoje najveće hitove i time učini da ovo bude veče za pamćenje.
Publika je već na samom startu uplovila u sjajnu atmosferu koju Parni Valjak i te kako ume da napravi, a prepuna Hala Sportova je pevala u glas i plesala skoro 3 sata i vraćala bend na dva bisa. Aki, Hus i ekipa potpuno su se predali fanovima koji su i svoje napoznatije pesme poput „Jesen u meni“, „Zastave“, „Prokleta nedelja“, „Dođi“, „Uhvati ritam“ i mnoge druge sasvim drugačije aranžmanski obojili.
Pozitivna energija kojom je Parni Valjak obeležio jubilej sasvim jasno objašnjava njihovu dugovečnost na bini, a dva produkcijski potpuno različita nastupa, u dva dana, potvrdili su činjenicu da u godini kada slave 40 godina karijere Parni Valjak zvuči bolje neko ikada.

Povezana vest:  Željko Joksimović oduševio publiku koncertom u Big Fashion shopping centru