ELLA DVORNIK impuls

ELLA DVORNIK O MODI, PUTOVANJIMA I LONDONU U EMISIJI IMPULS

Jedinstvena Ella Dvornik, pevačica, blogerka koja piše o putovanjima, hrani, modi, trendovima, i ćerka preminulog „kralja funka“ – Dina Dvornika, za sebe kaže da je još uvek izgubljena u životu, ali da voli sve i svakoga. Trenutno živi u Londonu, obišla je brojne zemlje i gradove na planeti, a svoje utiske i fotografije sa tih egzotičnih destinacija prenosi na svojoj blog stranici. Njen boravak u rodnom Zagrebu ekipa emisije Impuls je iskoristila da se sastanu i urade jedan veoma duhovit i spontan intervju, koji u sredu od 21:00 možete da pogledate na MTV kanalu.
Sredinom decembra se nekako prirodno nameće da svaki razgovor započne pitanjem gde proslaviti doček Nove godine. Ellin izbor će, ove godine, najverovatnije pasti na Zagreb, gde će u udobnosti svog doma uz njoj drage ljude ispratiti uspešnu 2015. godinu.
Ella i Naida su popričale o brojnim temama – o šminki, pisanju bloga, putovanjima sa izabranikom Charlesom Pearceom, japanskom jeziku i novonastaloj želji da uči ruski jezik. Čućete kako se odlučila na odlazak u inostranstvo, šta joj tamo prija, a šta smeta. Koje reči na hrvatskom zna njen dečko, koje su dobre strane zabavljanja se strancem i starijim muškarce i obrnuto? Takođe ćete saznati zašto na njenom blogu piše o skupim i liksuznim putovanjima, a jeftinim krpicama i zašto je rešila da zbog španskih serija više ne skida šminku pred spavanje.
Tu su još i MTV muzičke i filmske vesti i pregled stanja na jedinoj regionalnoj listi MTV Domaćica.
IMPULS
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Bend Čvrge progovorile o najvećem problemu muškaraca