BillyAndolOfficial2015 900x655 300dpi

BILLY ANDOL I BAND LAID U DUPLOJ MTV PREMIJERI

Kako zvuči EDM božićna pesma Filipa Dizdara uz spot koji on režira i novi singl benda Billy Andol? Saznajte u ponedeljak u 20:00 na MTV kanalu kada će premijerno biti prikazani spotovi „Moramo!“ benda Billy Andol i „Santa“ koju pevaju Filip Dizdar i Mihael Kvorka, koji zajedno čine Band Laid.
Nakon sjajnog „Balkona“, sarajevski Billy Andol nastavlja sa još boljom pesmom i još boljim videom. Radi se o singlu „Moramo!“ koja je već dostigla vrh top lista regionalnih radio stanica. Ovo je drugi single sa aktuelnog albuma „Linije“ koji je bend objavio za novog izdavača Dallas Records iz Hrvatske.
„Ako ste ovih dana planirali da letite za Sarajevo, vodite računa da je ovde užasna magla i da je gotovo nemoguće sletiti na naš aerodrom,“ poručuju članovi benda i koriste priliku da vam zajedno sa MTV-jem zažele sjajnu novu 2016 godinu!
Filip Dizdar i Mihael Kvorka su udružili snage i kao pod nazivom Band Laid su otpevali pesmu posvećenu božićnoj ikoni – Deda Mrazu. Kako se od Filipa ne očekuje ništa obično i svakidašnje, iznenađenje nije izostalo. Pesma Senta je urađena u EDM fazonu i prikazuje „najpoznatijeg dekicu“ na nešto drugačiji način od uobičajenog. „Bila mi fora da tekst bude malo na ivici. Zamislio sam Deda Mraza kao pomalo zločestog, muva devojke u klubu i želi poklon i za sebe! U spotu se održava žurka u redakciji zagrebačkog Enter radija i Santa se približava. Kad dođe, svi polude, svi dobiju ‘malo Sante’ osim Nine! Ona beži od njega, nije spremna na zabavu, ali šta se dogodi kad je Santa ulovi ostavićemo za premijeru 21. decembra na MTV kanalu u 20 sati,“ objašnjava Filip Dizdar.
Pesmu „Santa“ je isproducirao Goran Debogović, a glavni krivac za „božićni horor“ scenario je Dizdar koji je bio i reditelj spota i glavni snimatelj. Kako kažu Filip i Mihael, „Imamo hit kakav Garrixu može biti samo na Xmas wish listi!“

Povezana vest:  Dubioza kolektiv početkom aprila u Areni