Justin Bieber Purpose World Tour 02-2

U samo tri dana prodato više hiljada ulaznica za zagrebački koncert Justina Biebera

Prošlo je samo nekoliko dana od službene potvrde dolaska kanadske pop senzacije Justina Biebera u Hrvatsku, a organizator koncerta, tvrtka MPG, potvrdila je da je u samo tri dana prodato više hljadu ulaznica fanovima širom svita. Tako je BIEBER FEVER i službeno zahvatio Hrvatsku, a svoj će vrhunac doseći 9. novembra 2016. u Areni Zagreb, kad će jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice nastupiti u sklopu evropskog dela svetske turneje PURPOSE.

-Iako smo znali da će zvezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodano nekoliko hiljada karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja sveta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumuniju i Francusku, kao i sujedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodane- izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Povezana vest:  Connect u MTV Expressu

Turneja PURPOSE već je rasprodana u arenama širom svita, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto, što potvrđuje popularnost Justina Biebera i njegov status svetske megazvezde. Nedavno objavljen album PURPOSE je u samo nekoliko meseci oborio sve rekorde te doneo hitove Sorry, What Do You Mean i Where Are You Now koji ne silaze s vrhova lista u više od 160 zemalja sveta. Justin se može pohvaliti još jednim rekordom – čak tri pesme s novog albuma našle su se istovremeno na listi TOP 5, što je najbolja najava koncerta koji hrvatsku metropolu u studenom očekuje u Areni Zagreb.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert posvećen grupi "Indeksi"

Organizatori su također potvrdili da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po ceni od 14.020,00 kuna. Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom delu na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sedištu i biće najbliže Justinu. Ova im ulaznica omogućuje upoznavanje i selfie s njihovim idolom pre početka koncerta, kao i obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspešne svetske turneje. Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Povezana vest:  Miley Cyrus sa džointom na sceni MTV EMA

Organizatori su se potrudili da ulaznice u zagrebačkoj Areni budu među cenovno najdostupnijima u Evropi, kako bi BELIEBERI iz cele regije i Evrope stigli na koncert upravo u Hrvatsku. Zbog velikog interesa i samo 17.000 mesta preporučuje se da se ulaznice osiguraju što pre. Svi oni koji su još u potrazi za posebnim prazničnim poklonom, upravo su ulaznice za koncert ove svetske superzvezde prilika da božićno jutro svojim najdražima učine još posebnijim.

Cene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima te na internet stranici www.eventim.hr.