James TMS Video Still 1

James pogađa ljubavnim bombama

Neumorno kreativni i obožavani britanski sastav JAMES objavili su video za prvu pesmu „To My Surprise“ sa njihovog najnovijeg albuma pod nazivom „Girl At The End Of The World“ koji će biti objavljen u martu, 2016. godine za BMG Recordings, a u Srbiji će se naći posredstvom Lampshade Media.

Novi video „To My Surprise“ je animirana priča o „ljubavnim bombama“ i beskrajnoj snazi ljudskog duha. Spot je kreirao filmski studio Not To Scale i režirao Kris Merc.

Spot pogledajte na linku: http://smarturl.it/JamesToMySurprise

Povezana vest:  KONCERT GRUPE E-PLAY u VELIKOJ SALI DKSG

Pevač Tom Both o pesmi i spotu izjavio je sledeće: Tekst pesme je delimično odgovor na nekoga za koga sam znao da je fundamentalista. Fundamentalisti su uvereni u svakom trenutku, da su njihova zapažanja, stavovi i rešenja ispravna, bez obzira na činjenice i percepcije drugih ljudi. Kric Merc mi je poslao ovaj fantastičan video pod nazivom „ljubavna bomba“. Osnovni koncept polazi od našeg razmišljanja na temu feminističke aktivistkinje 1984., CCTV, dronova, elektronskih i hemijskih opijanja masa, post Snowdenovog okruženja zamenom oružja za uništenje sa bombom koja će podstaći ljubav. Svesno smo naglasili naša zajednička verovanja da je sada najpotrebnija ženska snaga koja će isceliti više vekovni budalasti muški mentalitet „oko za oko“.

Povezana vest:  Jugokoncert priprema bogat program u 2011. godini

Sastav „James“ poznati su po svom jedinstvenom i raznolikom stilu na preko 13 kritički cenjenih i komercijalno uspešnih albuma koji su prodati u preko 12 miliona kopija širom sveta. Bend postoji od 1982. godine i od početka izbacuje masovne hit singlove među kojima su: Sit Down, Come Home, Laid, She’s A Star i Born of Frustration.

Povezana vest:  Dokumentarna emisija o Nicki Minaj samo na kanalu MTV

Album „Girl At The End Of The World“ biće objavljen 18. marta 2016. Album su producirali Max Dingel (The Killers, Muse, White Lies) i legendarni Brian Eno. Novi album je himničan i euforičan sa ključajućom elektronikom koja nastavlja njihovu vezu sa plesnim podijumom.

Girl At The End Of The World track listing:

Bitch
To My Surprise
Nothing But Love
Attention
Dear John
Feet Of Clay
Surfer’s Song
Catapult
Move Down South
Alvin
Waking
Girl At The End Of The World