Joe Basic MPG i Elma Kovacevic

Organizatori koncerta Justina Biebera priredili veliko iznenađenje devojčici Elmi iz Gunje

Elma Kovačević desetogodišnja devojčica iz Gunje i velika obožavateljka Justina Biebera pamtiće zauvek iznenađenje koje ju je dočekalo u sredu nakon dolaska iz škole. Naime, Joe Bašić, direktor kompanije MPG koja je organizator koncerta Justina Biebera u Zagrebu, nakon dirljivog priloga na RTL televiziji o stanovnicima kontejnerskog naselja u Gunji, odlučio je u duhu ovog vremena darivanja pokloniti Elmi tri ulaznice za koncert njenog najdražeg pevača.
U upečatljivom televizijskom prilogu o porodicama koji već drugu godinu provode u kontejnerskom naselju zbog strašnih poplava koje su pogodile istočnu Hrvatsku u maju 2014. godine, ispričana je priča i devojčice Elme i njene porodice koja još uvek čeka završetak gradnje i povratak u vlastiti dom. Elma je pokazivala svoj kalendar s fotografijama Justina Biebera, a kako bi joj bar malo ulepšali vreme koji provodi s roditeljima u malenom kontejneru površine svega 12 kvadrata, organizatori koncerta ove svetske megazvezde odlučili su joj prirediti najveće iznenađenje u životu – poklonili su joj ulaznice za koncert njenog idola Justina Biebera.
Podsećamo, veliki koncert Justina Biebera održat će se 9. novembra, 2016. godine u Areni Zagreb. Cene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1.465 kuna, dok Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internet strani www.eventim.hr.

Povezana vest:  Objavljen spisak pesama Gansa za Beograd