Hana

HANA V. & THE SOULFUNK DIVISION U SUBOTU U STAROM BITEFU

Hana V, srpski vokal i kantautor, nastupiće u subotu, 26. decembra sa grupom iskusnih muzičara: Vladimirom Pejovićem – vokal, Srđanom Tanaskovićem – klavijature, Draganom Ivanovićem – bas gitara, Draganom Gagijem Heinrichom – guitara i Mladenom Dragovićem – bubnjevi u prostoru starog Bitefa – u klubu „Soul Soceity“, Drinčićeva 1. Koncert počije u 22 časa.
Pomenuti sastav koji nastupa pod nazivom „HANA V. & THE SOULFUNK DIVISION“ okupio se oko ideje da svira muziku koju voli, a koja je mešavina raznih pravaca: soula, fanka, džeza, hip hopa i roka. Na repertoaru će biti Jill Scott, Meshell Ndegeocello, Bilal, D’Angelo, ali i Living colour i Screaming Headless Torsos, i još mnogo vrhunske muzike.
Hana V. je svoju klupsku karijeru počinje sredinom 90-ih godina. Poznata je po energičnom nastupu i raskošnom glasu, kao i hitu „Are you ready“ koji je napravila sa svojom grupom Speed limit, a koji je obeležio novo poglavlje srpske elektro scene.
Nastupala je i sarađivala sa Lazar Tošić kvintetom, Vasil Hadžimanov bendom, Big bendom RTS-a, bendovima Speed limit i J.U.S.T, Sunshine i mnogim značajnim klupskim muzičarima ovdašnje džez scene.
Cena ulaznice je 200 dinara.
Više detalja pronađite na Facebook stranici: https://www.facebook.com/SOULSocietyClub/

Povezana vest:  Ritam Kube u srcu grada