Wiz-Khalifa

Wiz Khalifa sinoć objavio novi spot „King of Everything“

Za grandiozni završetak za njega više nego uspešne 2015. godine najveća svetska hip-hop zvezda Wiz Khalifa, koji će na glavnoj bini Exit festivala nastupiti u nedelju, 10. jula, sinoć je objavio novi spot „King of Everything“.
Wiz Khalifa – King of Everything: https://youtu.be/8d0cm_hcQes
U pitanju je spot za treći po redu singl koji najavljuje Khalifin šesti studijski album Rolling Papers 2: The Weed Album koji će izaći u toku 2016. godine i u već proverenom Khalifinom stilu, prikazuje repera kao kralja urbane džungle, poredeći ga sa lavom, kraljem svih životinja.
Poznati muzičar je za Božić svojim obožavaocima poručio da ih već u januaru 2016. očekuje potpuno novo izdanje, „Project Khalifa“, sa reperovim neobjavljenim pesmama.
Khalifa je ove godine pokorio svetske top liste pesmom „See You Again“ iz filma „Furious 7“, te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 nedelja na prvom mestu američke top liste. Ista pesma je dostigla vrtoglav broj od 1,2 milijarde pregleda na sajtu YouTube i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena!
Pored novog albuma najavljenog za iduću godinu, vrtoglave popularnosti zbog čega ga smatraju „reperom plave krvi“ i tri nominacije za Grammy nagrade, Wiz će novu 2016. godinu otpočeti nastupom pred milion fanova na globalno čuvenom dočeku Nove godine na njujorškom Tajms skveru.

Povezana vest:  "Spice Girls" na zatvaranju Olimpijade?