domacica

U NOVU GODINU SA NAJBOLJOM MUZIKOM

Kao i predhodne dve godine, MTV je nastavio sa idejom da verne posetioce svog sajta i gledaoce MTV kanala uključuje u sastavljanje liste najboljih spotova u protekloj godini.
Koji spot i izvođač je po njima obeležio godinu koja je na izmaku pogledajte u četvrtak, 31. decembra sa početkom u 16:30, a spot koji je izglasan za najbolji biće emitovan tačno u ponoć! Repriza celokupne MTV Top 100 zakazana je za subotu i nedelju, 2. i 3. januar, od 12:00 do 17:00.

Povezana vest:  Metalika najuticajnija rok grupa u proteklih 30 godina

U prvoj nedelji nove godine očekuje vas još jedna retrospektiva najbolje muzike iz 2015. godine u specijalnim izdanjima MTV-jevih lista: MTV Domaćica, MTV Top 20, Dance Floor Chart, Hip Hop Chart i Rock Chart u njihovim redovnim terminima. Koja pesma se najduže zadržala na prvom mestu, kome su posetioci MTV sajtova dali najviše glasova i ko je s pravom zaslužio da se nađe na vrhu godišnjih MTV lista? Pogledajte u ponedeljak, utorak i četvrta od 20:00 najbolje rock, hip hop i dance hitove, a u subotu i nedelju od 18:00 vas očekuje godišnje MTV Top 20 i MTV Domaćica liste.

Povezana vest:  Bob Dilan bio zavisan od heroina