Atheist Rap photo

Koncertna promocija novog albuma grupe Atheist Rap „Überlauf“ u Magacinu Depo 6. februara

Za 6. februar u Magacinu Depo zakazana je prava revija najboljih pankera iz regiona! Četiri benda sviraće više od pet sati, a pored Atheist Rap-a i Goblina, na bini u Depou nastupiće Gužva u 16-ercu, poznati bend iz Osijeka, kao i mnogima omiljeni sastav LUR iz Kragujevca. Dodatni razlog za okupljanje jeste koncertna promocija novog albuma Uberlauf Atheist Rap-a, a publika će 6. februara u Depou eksluzivno moći uživo da čuje pesme sa novog albuma. Specijalno za fanove Dr. Pop iz benda Atheist Rap snimio je najavu koncerta, a video možete pogledati OVDE.
Atheist Rap su objavili novo studijsko izdanje pod imenom „Uberlauf“ za Lampshade Media, a fanovi će na koncertu 6. februara imati priliku da čuju pesme sa novog albuma, kao i da kupe novi CD po promo ceni. Ulaznice za ovaj pank spektaklu mogu se kupiti do ponedeljka 18. januara po promo ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Nakon toga ulaznice će poskupeti, zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme.
Zajedno sa Atheistima iste večeri sviraće i legendaran punk-rock bend Goblini, koji svojom jedinstvenom energijom i buntom, „melje“ sve pred sobom. Podsećamo da je ovaj sastav pre manje od godinu dana održao solistički koncer u Hali sportova pred više od 4.000 ljudi, a Goblini će još jednom beogradskom svirkom obradovati mnogobrojne fanove i pokazati zašto uživaju reputaciju benda koji je obeležio poslednju deceniju prošlog veka. Lineup beogradskog koncerta zakazanog za 6. februar zaokružiće još dva odlična pank-rok benda: Gužva u 16-ercu i LUR.

Povezana vest:  IRIE FM pred beogradski koncert objavljuju novi spot i album