hladno pivo 1b photo by Vojan Koceic

Tražiće se karta više za Hladno Pivo

Ostalo je manje od mesec dana do koncertnog spektakla koji će, u Hali Sportova na Novom Beogradu u petak 26. februara, prirediti omiljeni rokeri u regionu, Hladno Pivo.
Obzirom da je prošlo četiri godine od poslednjeg samostalnog nastupa u Beogradu i da fanovi sigurno već znaju sve pesme sa poslednjeg albuma Dani zatvorenih vrata, koji se na ovoj turneji promoviše, članovi benda jedva čekaju koncert u Beogradu.
A Mile Kekin poručuje: „Biti će puno suza i znoja, svaki naš nastup je maksimalno nabrijan, a pogotovo ukoliko je publika dio tog nastupa i diše s nama. Prvi koncert u Hali sportova prije sedam godina je jedan od onih nastupa koje ne možeš zaboraviti, cijela dvorana se tresla, prvih par pjesama od vriska publike nismo čuli što sviramo, a ton majstor je morao pridržavati mix pult da se kablovi ne iščupaju. Ne očekujemo puno manje niti ovaj put.“
Zato pozivamo sve fanove da svoje ulaznice nabave na vreme, jer će karte po ceni od 1.150 dinara biti u prodaji još samo četiri dana. Od ponedeljka 1. februara cena karte na prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa će biti 1.350 dinara.
Za sve one koji nemaju vremena da odu do biletarnice omogućena je i online prodaja ulaznica. Sve što je potrebno je da se registrujete na sajtu http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/hladno-pivo-novi-beograd-hala-sportova-842829/performance.html ili www.ddtickets.rs i da potom odaberete opciju print@home. Nakon uplate, sa vašeg naloga odštampajte pdf ulaznice koje su personalizovane i važe na donosioca uz ličnu kartu.

Povezana vest:  "Green Day" najbolji pank-rok bend svih vremena

TRAŽIĆE SE HLADNO PIVO VIŠE

Hladno Pivo će atmosferu u Hali Sportova dovesti do usijanja, prijatelji benda su omogućili da se publika na pravi način i rashladi – svaki posetilac će uz prvi kupljeni „Jelen“ dobiti i hladan „Jelen“ gratis.