Frenki photo Sulejman Omerbasic

MTV Premijera donosi novi Frenkijev spot za singl „Film“

Samo dve nedelje nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi“, koja očekivano beleži veliku popularnost i na YouTube-u ima 140 000 pregleda, Frenkie predstavlja još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience“.

Reč je o pesmi „Film“ za koji je snimljen i spot u režiji Vedrana Haračića i Maria Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem već imaju brojne saradnje. Spot je sniman u Tuzli, a premijerno možete da ga pogledate u ponedeljak na MTV kanalu u 20:00.

Povezana vest:  Album Džej-Zija i Kanjea Vesta obara rekorde

„Film je uvodna pesma na albumu „Reexperience“ i slikovito opisuje poslednje dve godine moje karijere. Znam da me mnogi kritikuju jer se često hvalim i u pesmama pričam o sebi, ali zadnjih par meseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao da ispričam. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsećao na film?“ – pojasnio je Frenkie u kratkoj izjavi.

Povezana vest:  Dženifer Lopez dobija 12 miliona dolara za Američkog idola

Osim što vrlo aktivno snima spotove za pesme sa svog nedavno objavljenog albuma, Frenkie je i koncertno vrlo zaposlen. Proverite na njegovoj Facebook stranici gde možete uživo da ga vidite, a do tada uživajte u novom spotu za „Film“.

PHOTO: Sulejman Omerbašić