hladno_pivo_koncertMile Kekin pljunuti Edo Maajka

 

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin, pred istorijski prvi koncert zagrebačkog benda 26. juna u Nišu, otkriva svoju mračnu tajnu – da se u jednoj prilici potpisao kao reper Edo Maajka!

 

-Prije nekog vremena prišla mi je simpatična starija gospođa uz pitanje: Joj, oprostite, jeste vi gospodin Edo Maajka što pjeva onu pjesmu ‘Vrijeme da se krene’? Moji vas unuci obožavaju! Ako bih vas mogla zamoliti potpis za Anu i Filipa! Potpisao sam joj se s velikim zadovoljstvom – otkrio je Mile u majskom izdanju svog bloga http://bigblog.tportal.hr/mile.

Povezana vest:  Godišnjica smrti Tošeta Proeskog

 

Hladno pivo sviraće 26. juna na Letnjoj pozornici niške Tvrđave. U prodaji su ulaznice po ceni od po samo 800 dinara!

 

Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop. Najbržih 500 niških Hladnopivopija sleduje uz kupljenu ulaznicu kao poklon DVD „Knjiga postanka“ u izdanju Long Play-a.

Povezana vest:  Otvorena je izložba SUBAsoba kao najava KONTAKT konferencije koja počinje 23. marta 2023.

 

-Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pjesama sa posljednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pjesma koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena – kaže Mile.

Povezana vest:  Pozlaćeni doboš Ringa Stara u njujorškom muzeju